Over ons

Lifestyle for pets TV is een uniek, interactief en wereldwijd TV kanaal volop dierennieuws, voedingsadvies, grappige dierenfilmpjes, de EduPet Academy, dierendeskundigen en nog veel meer. 

Door middel van Lifestyle for pets TV blijf je altijd op de hoogte van het laatste dierennieuws en alles wat jij moet weten over je huisdier. Volg dagelijks nieuws over de meest uiteenlopende dieren of volg de EduPet Academy van onze dierendeskundigen. Naast de informatieve videoitems, kan je natuurlijk ook genieten van de leukste dierenfilmpjes en de meest ongelofelijke dierenverhalen.  

Daarnaast is Lifestyle for pets TV volledig interactief. Druk simpelweg met je vinger op het scherm en interactieve functies als maps, shopping & meer info worden automatisch voor je beschikbaar. Het unieke is dat je als kijker ook zelf gemakkelijk content kan insturen. Stuur een eigen dierenvideo op of stel jouw vraag of opmerking aan de dierendeskundigen in videovorm via je smartphone of tablet, en jouw input wordt direct doorgezet naar de zender. Hiermee blijf je dus niet alleen een kijker, maar kan je ook echt een deelnemer worden van dit revolutionaire TV kanaal.

Powered by Prins
Lifestyle for pets is een initiatief van Prins Petfoods, een familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt en daarbij het delen van kennis en informatie hoog in het vaandel heeft staan. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied en past als eerste de allernieuwste technologie toe, die het mogelijk maakt om op een unieke en creatieve manier met consumenten te interacteren.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, tips en acties van Prins?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief
Schrijf je nu in